Yleiset Facebook ja Instagram arvontojen säännöt

Järjestäjä:

 

READY 4 WELLNESS
Kettutie 8
23500 UUSIKAUPUNKI
Y-tunnus: 2707842-2

 

Facebook ja / tai Instagram eivän sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla eikä se liity millään tavalla Facebookkiin tai Instagramiin.

 

Palkinnot:

 

Palkinto on ilmoitettu sosiaalisen median julkaisussa.
Voitettu valmennus / palkinto tulee lunastaa 31.12.2022 mennessä tai kilpailu / arvontapostauksessa mainittuun päivämäärään mennessä.
Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

 

Voittajan arvonta ja julkistus:

 

Järjestäjä arpoo arvonnassa satunnaiset voittajat.
Arvonnan päivämäärät ovat ilmoitettu sosiaalisen median julkaisussa.
Arvonnan voittaja(t) saavat tiedon voitosta Facebook- tai Instagram yksityisviestillä.

 

Järjestäjän vastuu:

 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.
Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, jotka aiheutuu tai joiden väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

 

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylittää näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.
Järjestäjä voi valita uuden voittajan, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä.
Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

 

Järjestäjä voi käyttää kuvia, mikäli kyseessä on kuvakisa.
READY 4 WELLNESS ei vastaa kumppaniensa järjestämistä arvonnoista, joissa palkintona on READY 4 WELLNESS tuottamia palveluita.
READY 4 WELLNESS arvonnat tapahtuvat vain ja ainoastaan READY 4 WELLNESS virallisilla Facebook- ja Instagram-tileillä (@ready4wellness).
Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.